iPhone Telefonum IMEI No’su klonlandı Ne Yapılabilir?

Yeni aldığınız iPhone telefonunuzun IMEI adresi klonlandıysa ne yapabilirsiniz.
iPhone 4, iPhone 5 veya İphone 5s yeni aldığınız telefon klonlandıysa öncelikle telefonunuz orijinal mi veya ithalat garnatisi altında mı. İthalatçı garantisi altındaysa aldığınız firmaya danışmanız gerekiyor ve telefon için mutlaka değişim isteyiniz. Büyük ihitmalle bu sorun için tüketici mahkemesine gideceksiniz.

Apple Türkiye, KVK gibi garantili bir iPhone satın aldıysanız telefona ilk taktığınız sim karta telefon eşleşiyor veya klonlansa dahi sorun yaşamazsınız. Fakat klonlanan telefona başka bir sim kart takarsanız cihazınız çalışmaz.

Bunun için yetkili servisinizle görüşün. Telefonunuz klonlanırsa bu durum garantiye girmez. Bunu da bilmelisiniz. Size klonlanmış telefonunuzdan kurtarmak için çözüm yolunu şu şekil de de deneyebilirsiniz.

iSTANBUL’DAKİ APPLE STORE’A gidin ve durumunuzu anlatın. Ararsanız karo ile gönderin diyebilirler bu yüzden birebir gitmenizi tavsiye ederim.

Apple Store
Zorlu Center
Koru Sok. No:2
Beşiktaş İstanbul 34340
(0212) 708 3700
Yol tarifi ve harita

Çalışma saatleri:
Pzt – Paz: 10:00 – 22:00

TELEFONUNUZUN IMEI SORGULAMASINI YAPMAK İÇİN BU ADRESİ KULLANABİLİRSİNİZ

201312012329239968

iphone-imei-code-about

Finding-iPhone-IMEI-number

IMEI-number-within-your-iPhone

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
tibet
tibet

2013 yılında turkcellden ıphone 5 alındı tlfda bı sıkıntı oldu garantıye gıttı yenısı geldı kısa sure sonra tlf ımeı numarası kopyalandı suan kımse bu olayı ustune almıyor btk apple turkcell bızım ısımız degıl dıyor nereye basvurucagımı bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

SAİM
SAİM
Reply to  tibet

Sorun bir güvenlik sorunu, ancak firma telefonun arkasında durmak zorunda tüketici hakem heyetine başvurun. Telefonunuz tek hat üzerinden açılması talebinde bulunan yardımcı olacaklardır.
İki dilekçe, fatura ve bir mavi föy dosya ile başvurabilirsiniz. Geçmiş olsun.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x