Window 10 Yüklemesinde Geri Sayım Başladı

Uzun zamandır beklenen yeni işletim sistemi sürümü Windows 10 bazı kullanıcılara güncelleme için gerekli dosyaları göndermeye başladı.

WİNDOWS 10 SORU CEVAP SAYFAMIZI ZİYARET EDİN

Eğer Get 10 güncellemesini yaptıysanız sizde bilgisayarınızın güncellemelerini açık tutarak beklemeye geçmelisiniz. Önerimiz en azından 1 hafta gelen kullanıcı yorumlarını bekleyip ne gibi sorunlar yaşanıldığını görmek. Sene 2015 olsa da geçen ay pc için sunulan GTA 5 oyunu sorunlardan dolayı geri çekildi.

Özellikle işletim sistemi gibi komplike yazılımlarda sorun çıkması da beklenen bir durum. Windows XP’den sonra Vista’da yaşanan sorunlar ve sonrasında Windows 7’de çıkan sorunları yaşı yetenler bilecektir. 1 yıl sonra Servis Pack 1 geldiğinde kendini bulmuştu ve sonrasında efsane denilebilecek bir işletim sistemi oldu. Daha sonra gelen Windows 8’de ise Win 7 üzerine güncelleme gelince fazla sorun yaşanmamıştı. Sadece ilk aylarda sürücü ve program uyumsuzluğu yaşandı.

Windows 10’da çok uzun süreli uyumsuzluk sorunları beklenmiyor ama genel olarak bütün cihazlara uyumlu bir işletim sistemi olacağı için neler olacağını tam kestiremiyoruz. Bu sebeple Windows 10 gelir gelmez yüklememenizi tavsiye ediyoruz. Windows 10 çıktıktan sonra genel bilgileri ve sorunları buradan bildirmeye çalışacağız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x