LG G5 Çıkmadan Kılıfı Ortaya Çıktı

MWC 2016 ile beraber ilk defa sergilenecek olan LG G5 henüz hiç bir fotoğrafı ortaya çıkmadan kılıfı ortaya çıktı.

Burada ilginç olan nokta ise LG G5’in arka kapakta bulunan 2 kamerası ve ana menü tuşunun tasarımı. Ana menü tuşu yalnız bırakılırken  ses tuşları kenar çıtalara taşınmış. Şimdiye kadar hiç bir şekilde paylaşılamayan bu tasarım üzerinden kılıfı almak ne kadar mantıklı bilemiyoruz. Bir ihtimal üreticiler cihazın mühendislik çizim dosyalarına ulaştılar.

LG G5 Kılıfı Amazon Üzerinde 9.99$

lg g5 kilif (1) lg g5 kilif (2) lg g5 kilif (3) lg g5 kilif (4) lg g5 kilif (5)

LG Hakkında

LG Grup Güney Koreli elektronik, cep telefonu ve petrokimyanın da dahil olduğu birçok alanda faaliyet gösteren şirketler topluluğu. LG, Koo ailesi tarafından yönetilen bir aile şirketidir.

Şirket, 1995’e kadar “Lucky – Goldstar”‘ın bir kısaltması olarak LG ismini kullanmıştır. İsmini değiştirmeden önce Goldstar markası altında birçok elektronik ürün satışı yaparken, Lucky markası genellikle Kore dışında satılmayan diğer ev ürünlerinde kullanılmaktaydı. Lucky, özellikle ev temizliği ürünleri ve çamaşır temizliği ürünleri ile Güney Kore’nin ünlü markalarından biriydi.

LG Electronics, dünyanın dört bir yanında seksen bir tanesi yan kuruluş olmak üzere yüz on’u aşkın iş biriminde seksen iki bin kişiye iş imkânı sağlamaktadır. 2007 yılında $ 44 milyar’lık satış rakamına ulaşan LG, dört iş biriminden oluşmaktadır. Bunlar, Mobil iletişim, dijital aletler, dijital görüntü cihazları ve dijital medya. LG dünyanın önde gelen CDMA/GSM ahizesi, klima, önden- yüklemeli çamaşır makinesi, optik sürücüler, DVD oynatıcı, düz ekran tv ve ev sinema sistemleri üreticisidir.

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Teknoloji Haberleri
Teknoloji Haberleri

Çok ilginç gerçekten. Telefonlar çıkmadan kılıfları , telefonlar çıkmadan arkaplanları çıkıyor. Ne garip…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x